dimarts, 15 de novembre del 2016

Una "Barba-ritat" de joc ofensiu!

C.P. Calafell - 7
P.H.C. Sant Cugat - 7

El partit d'ahir va ser dels què fan afició, amb molt de joc ofensiu i molts gols, emoció en el marcador i grans jugadors damunt la pista. El Sant Cugat va venir amb un gran equip, reforçat amb la presència d'Albert Barba i el porter Ismael Fuentes. Ambdós jugadors van tenir una destacada actuació que va permetre al Sant Cugat arrencar un punt del pavelló Joan Ortoll, tot i el bon partit de l'equip local. Barba ja era recordat a Calafell, pels 4 gols que va fer en el primer duel entre els dos equips, en la primera temporada en què el Calafell va jugar la LCV. Com dèiem a la prèvia,  Aquíaquíaquí i aquí podeu veure aquell partit, gairebé íntegrament.

El partit va arrencar de forma trepidant, amb sis gols en sis minuts, tres per banda. Àlvar Barba obria el marcador amb una arrossegada que aturava el porter local, Josep Maria Hernàndez, però rematant el rebuig dins l'àrea i marcant el primer gol.

Un minut més tard, Javi Martínez marcava un golàs per l'escaire, en una internada individual dins l'àrea del Sant Cugat. Epi avançava el Calafell amb un gol ràpid, creuant la bola al segon pal en un xut de cullera gairebé sense angle. Tres minuts, tres gols.

Però, el Sant Cugat tornava a marcar dos gols consecutius i tornava a avançar-se, en els següents dos minuts. El Calafell empatava amb un xut des de mitja pista, desviat per Epi, dins l'àrea. L'empat a tres feia preveure un partit anivellat entre dos equips que volien els tres punts.

A partir d'allí, els equips van anar fent la roda de canvis, el Snt Cugat amb un sol efectiu, cosa que va acusar al final del partit. El Calafell, amb més banqueta, apretava en defensa. Però, va ser el Sant Cugat qui s'avançava amb un nou gol, abans del descans, que li donava un mínim avantatge de 3 a 4, en el marcador. El Sant Cugat va errar un penal en aquest primer temps.

El segon temps prometia molt i el Calafell temia per l'atac perillós del Sant Cugat. Tot i el gran nombre d'ocasions locals, inclòs un penal errat per Javi Martínez, va ser el Sant Cugat qui va marcar un nou gol (3-5), amb una magnífica jugada d'Àlvar Barba, deixant el porter local estirat a terra.

El Calafell aconseguia el 4 a 5, a través de Javi Martínez. Però, el Sant Cugat aconseguia dos gols més que semblaven sentenciar el partit (4-7), a manca de dotze minuts pel final. El Calafell va decidir, llavors, canviar de defensa, passant de zona a individual. El Sant Cugat va patir l'esgotament físic i va acusar l'esforç fet durant el partit.

El Calafell va aprofitar la major banqueta, aconseguint l'empat a set gols, a manca de cinc minuts pel final. Dos gols de Javi Luna i un d'Epi culminaven la remuntada local. El Sant Cugat va disposar d'un nou penal per a desfer l'empat, però Barba no ho va aprofitar. Tot i la gran efectivitat atacant, els porters van ser claus en el resultat final. Excel·lent actuació a ambdues porteries, amb aturades inversemblants que semblaven impossibles.

Al final, just repartiment de punts en un partit trepidant i de bon joc que els dos equips van gaudir i van oferir al poc públic assistent. Els dos equips van presentar la seva candidatura a ocupar els llocs de privilegi de la classificació, aquest any més competitiva que mai.