dilluns, 10 de juliol del 2017

Fase de grups (grup groc)


A continuació, us oferim un ampli resum de la fase de grups del V Torneig Internacional Ciutat de Calafell. Com sabeu, els dotze equips participants, es dividien en quatre grups de diferents colors (groc, verd, vermell i blau).

GRUP GROC
 
Els equips que configuraven el grup groc eren els C.U.F. Camaradagem Uniâo e Força (Portugal), el C.P. Vilafranca i el C.P. Riudebitlles.
 

Els portuguesos eren l'equip favorit del grup, amb Ricardo Pedro, com a jugador més destacat, i que seria triat com a MVP del torneig d'enguany.


El jugador, a més, estava afectat per la mort del seu germà, aquesta mateixa semana i, per aquest motiu, el torneig va arrencar amb un sentit minut de silenci, en el partit que els enfrontava amb el C.P. Riudebitlles.


El C.P. Vilafranca s'estrenava al torneig de Calafell i volia oferir una bona imatge. Amb homes d'hoquei consagrats com Carles Freixedes, Ramon Güell, Pep Vinyals, Lluís Hill, Fede Insenser,... es presentava com un dels equips més experimentats del torneig i amb més solvencia defensiva.
 
 
El C.P. Riudebitlles venia predisposat a donar la campanada, amb Jordi Valls, com a home més destacat, i la única dona del torneig, Elisenda Gassó. L'any passat, van estar a punt de donar un disgust al F.C. Porto de Tô Neves, perdent en un penal, al darrer segon del partit.
 
 
C.P. Riudebitlles - C.U.F. (0-2)
9:00 hores - Pavelló Joan Ortoll
 
Els portuguesos van imposar el seu ofici en un partit molt igualat i que ambdós equips van disputar fins el final. Els C.U.F. sumaven els seus primers tres punts, tot i el marcador molt ajustat.
 
 
C.P. Vilafranca - C.P. Riudebitlles (2-1)
11:00 hores - Pavelló Joan Ortoll
 
Els vilafranquins van sorprendre el Riudebitlles, a pocs minuts pel final. Amb Pep Vinyals a la portería i una defensa formada per Ramon Güell i Fede Insenser, el C.P. Vilafranca va fer valer la seva major experiencia, davant un rival molt sòlid. El Riudebitlles era condemnat al darrer lloc del grup, havent encaixat només quatre gols.
 
 
C.U.F. - C.P. Vilafranca (6-5)
13:00 hores - Carpa
 
Els portuguesos aconseguien el primer lloc del grup, en derrotar per la mínima al C.P. Vilafranca. El resultat ho diu tot, un partit molt igualat i que es va decidir en els minuts finals. Els dos equips van demostrar la seva veteranía i van jugar un partit molt disputat.
 
La classificació del grup quedaba, doncs, de la següent manera:
 
1.- C.U.F. - 6 punts
2.- C.P. Vilafranca - 3 punts
3.- C.P. Riudebitlles - 0 punts
 
Sense cap dubte, va ser un dels grups més igualats i equilibrats del torneig. Els resultats ajustats ho demostren i qualsevol dels tres equips mereixia quedar en primer lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada