dimarts, 31 d’octubre del 2017

Destapant-nos a la Lliga A

C.P. Calafell - 11

C.E. Noia Freixenet - 3

Els veterans del Calafell destapen el seu millor joc davant l'equip del Cava, aconseguint la primera victòria en aquesta edició de la LCV, fent la golejada més àmplia en la màxima categoria, davant d'un Noia que només va plantar cara en el primer temps. El conjunt de Sant Sadurní es va veure desbordat pel joc ofensiu local, en la segona meitat. La primera meitat havia estat més igualada i s'havia desequilibrat, a manca de quatre minuts pel descans, amb un gol de penal.

El partit començava amb dos atacs per cada un dels equips, amb un Noia xutant de lluny i trobant sota els pals al porter local, Josep Maria Hernández. El Calafell ho intentava també en jugades individuals i, en un rebuig defensiu, Xavi Solé aprofitava per a marcar el primer gol local, rematant una bola de manera inversemblant i sorprenent a Joan Papiol, porter del Noia. Era el minut 11 de joc i el jugador verd-i.blanc debutava marcant el seu primer gol a la LCV.

Poc després, Ferran Andreu marcava l'empat, pel Noia, en un fort xut des de la frontal de l'àrea, en un contracop de tres contra dos. El mateix Xavi Solé marcava el segon gol de la nit, rematant una bola al segon pal, amb un xic de fortuna. Poc després, Cañadas marcava el gol de l'empat a dos, pel Noia. En el minut 18, Javi Martínez s'estrenava, fent el 3 a 2. Però, un minut més tard, el Noia tornava a empatar, mitjançant Tena. En el minut 21, Javi Martínez desfeia l'empat, amb un xut de penal, inapel·lable, que posava el 4 a 3 al descans.

La segona part començava molt bé pel Calafell. Javi Martínez, als cinc minuts de joc, feia el 5 a 3. Frederic Sevé errava un penal, tres minuts més tard. Però, recollia el rebuig i s'inventava una jugada afortunada, per a acabar fent el 6 a 3, picant lleugerament la bola en la sortida del porter Papiol.

El Calafell havia sorprès al Noia i havia aconseguit treure l'ansietat dels jugadors visitants que deixaven molt oblidada la defensa i desprotegit el seu porter, Joan Papiol. En el minut 11 del segon temps, Javi Martínez aconseguia el seu tercer gol de la nit, marcant el 7 a 3. Quatre minuts més tard, el mateix Javi Martínez feia el 8 a 3, amb una gran jugada de contracop de Perín, assistint Epi, al segon pal.

Un minut després, la jugada a l'inversa, Javi Martínez assisteix a Epi, al segon pal, que remata a plaer el nou a tres. A cinc minuts del final, Epi falla un penal. Però, dos minuts més tard, marca el 10 a 3. Cañadas falla una falta directa, xutant directament des del punt de llençament. A tres minuts del final, Epi marca l'11 a 3 definitiu, en una gran jugada individual, demostrant les ganes de fer gol i les seves habilitats de recuperació dins l'àrea visitant. Josep Maria Hernández, el porter local, acabava el segon temps sense haver encaixat cap gol.

El Calafell està on fire, amb l'empat aconseguit a Malgrat i la victoria davant el Noia, es posa tercer en la classificació provisional, dins dels llocs de Final Four. Increíble!