dijous, 9 de novembre del 2017

K.O. a la lona del Congrés

C.P. Congrés B - 7
C.P. Calafell - 5

Els veterans del C.P. Calafell van passar fred, a la carpa del C.P. Congrés, davant un equip amb qui no havien jugat mai i no li tenien la mida presa. Els calafellencs no van adaptar-se a la situació i no van aconseguir fer perillar el resultat favorable al conjunt local, en cap moment del partit.

El Congrés es va avançar amb un gol sorpresiu, desviant la bola dins l'area, a mitja alçada. Javi Martínez marcava el gol de l'empat, al minut cinc de partit, en una bona jugada individual, aixecant la bola i rematant a porta, sortint per darrera de la porteria local. Totosaus i Luna van disposar de dues clares ocasions per a posar els visitants pel davant en el marcador. Però, el Congrés va aprofitar els desajustos defensius per a fer tres gols més, abans del descans. El Calafell marcava el segon, mitjançant Javi Luna, rematant una passada de Perín, al segon pal, a manca de cinc minuts per la mitja part, deixant el marcador en 4 gols a 2.

El segon temps arrencava amb dos gols més dels locals, sentenciant el partit amb el 6 a 2. Però, el Calafell no va donar el partit per perdut. Va desaprofitar un penal, Javi Luna no va poder batre al porter local. Tot i això, pocs minuts després, el Calafell feia el 6 a 3, amb gol de Javi Martínez, rematant ras al segon pal. Poc després, el Congrés marcava el 7 a 3. Javi Luna feia el 7 a 4, desviant la bola penjada per Ramon Ferré, just davant del porter i enviant-la a l'escaire. Javi Martínez feia el 7 a 5, rematant una excel·lent passada de Ramon Ferré al segon pal. Finalment, Xavi Solé va disposar d'una clara ocasió, a manca d'un minut, per a deixar en un sol gol la diferència i seguir amb opcions d'empat, però el porter local va desviar la rematada.

Primera derrota pel Calafell, en aquesta lliga, que deixa l'equip amb una victòria, un empat i una derrota. El proper partit serà el proper dilluns, davant el Sant Cugat, l'altre equip que va aconseguir l'ascens a la màxima categoria, la temporada passada.